FacebookTwitterLinkedIn

Hoe andespeaks.top meldingen blokkeren

Ook bekend als: Advertenties door andespeaks.top
Schadeniveau: Medium

Wat voor soort pagina is andespeaks[.]top?

Ons team heeft andespeaks[.]top geanalyseerd en geleerd dat het doel ervan is om toestemming te krijgen voor het verzenden van meldingen naar gebruikers. Deze website gebruikt een misleidende techniek om gebruikers te verleiden deze toestemming te geven. Daarom moeten gebruikers vermijden andespeaks[.]top en soortgelijke webpagina's te bezoeken.

andespeaks[.]top ads

Andespeaks[.]top in detail

Andespeaks[.]top toont een afbeelding van een robot en vraagt bezoekers om op "Allow" (toestaan) te klikken om te verifiëren dat u een mens bent. Er wordt beweerd dat bezoekers deze instructie moeten volgen om door een CAPTCHA te komen. Het is echter nooit nodig om op "Toestaan" (een knop die door een browser wordt weergegeven) te klikken om te verifiëren dat je geen robot bent of om andere stappen uit te voeren.

Wanneer gebruikers tijdens het bezoeken van websites op "Toestaan" klikken, staan ze toe dat deze websites meldingen weergeven. Meldingen van sites zoals andespeaks[.]top zijn vaak misleidend. We hebben ontdekt dat andespeaks[.]top valse meldingen kan versturen (die zich voordoen als meldingen van McAfee) waarin gebruikers worden aangespoord om hun systemen onmiddellijk te scannen.

Misleidende meldingen kunnen gebruikers naar verschillende schadelijke websites leiden, waaronder websites die malware verspreiden en phishingsites die zijn ontworpen om persoonlijke informatie te stelen. Gebruikers kunnen ook worden doorverwezen naar pagina's die andere zwendelpraktijken hosten, zoals zwendelpraktijken voor technische ondersteuning, neploterijen, weggeefacties en enquêtes. Oplichters kunnen gebruikers geld of gevoelige informatie ontfutselen of hen verleiden om malware op hun apparaten te installeren.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat legitieme bedrijven of andere entiteiten (waaronder McAfee) geen eigenaar zijn van webpagina's zoals andespeaks[.]top en niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud ervan. Als een site als andespeaks[.]top toestemming heeft gekregen om meldingen te versturen, moet deze toestemming zo snel mogelijk worden ingetrokken.

Samenvatting bedreiging:
Naam Advertenties door andespeaks.top
Type bedreiging Pushberichten-advertenties, Ongewenste advertenties, Pop-upadvertenties
Namen van detecties alphaMountain.ai (Verdacht), Webroot (Schadelijk), Volledige lijst met detecties (VirusTotal)
Dienend IP-adres 96.7.74.64
Symptomen Advertenties zien die niet afkomstig zijn van de sites die je bezoekt. Opdringerige pop-upadvertenties. Verminderde internetsnelheid.
Verspreidingsmethoden Misleidende pop-upadvertenties, valse beweringen op bezochte websites, ongewenste toepassingen (adware)
Schade Verminderde computerprestaties, browsertracking - privacyproblemen, mogelijke extra malware-infecties.
Malware verwijderen (Windows)

Om mogelijke malware-infecties te verwijderen, scant u uw computer met legitieme antivirussoftware. Onze beveiligingsonderzoekers raden aan Combo Cleaner te gebruiken.
▼ Combo Cleaner voor Windows Downloaden
Gratis scanner die controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.

Meer over soortgelijke pagina's

Fraudeurs gebruiken verschillende manieren om websites zoals andespeaks[.]top te promoten. Gebruikers worden vaak naar deze sites geleid via pagina's die gebruikmaken van malafide advertentienetwerken. Deze netwerken worden vaak gebruikt door torrentsites, illegale filmstreamingpagina's en soortgelijke platforms. Advertenties, pop-ups, links en knoppen op dit soort webpagina's kunnen gebruikers ook naar dubieuze websites leiden.

Bovendien kunnen sites zoals andespeaks[.]top onbedoeld worden geopend via misleidende e-mails of advertenties die worden weergegeven door adware die op het apparaat van de gebruiker is geïnstalleerd. Meer voorbeelden van websites die bezoekers proberen te verleiden om in te stemmen met het ontvangen van meldingen zijn alaskariver[.]top, phuthobsee[.]com, en abyssalminer[.]top.

Hoe heeft andespeaks[.]top toestemming gekregen om spammeldingen te leveren?

Websites moeten toestemming van de gebruiker krijgen om meldingen weer te geven, meestal door op "Toestaan" of een gelijkwaardige knop/optie in de browser te klikken. Dit betekent dat meldingen van andespeaks[.]top worden weergegeven omdat u tijdens uw bezoek hebt ingestemd met het verzoek om deze te verzenden.

Hoe kunt u voorkomen dat bedrieglijke sites spammeldingen versturen?

Wanneer een bedrieglijke website om toestemming vraagt om meldingen te versturen, wijs dit verzoek dan af door "Blokkeren" of "Weigeren" (of een vergelijkbare optie) te kiezen, of verlaat gewoon de website. Vertrouw geen sites die je onder druk zetten om op "Toestaan" te klikken om taken te voltooien zoals het passeren van een CAPTCHA, het downloaden van bestanden of het bekijken van video's.

Als je ongewenste meldingen ontvangt, raden we je aan een scan uit te voeren met Combo Cleaner om ze automatisch te verwijderen.

Verschijning van andespeaks[.]top website (GIF):

andespeaks[.]top website uiterlijk (GIF)

andespeaks[.]top melding

Onmiddellijke automatische malwareverwijdering: Handmatig de dreiging verwijderen, kan een langdurig en ingewikkeld proces zijn dat geavanceerde computer vaardigheden vereist. Combo Cleaner is een professionele automatische malware verwijderaar die wordt aanbevolen om malware te verwijderen. Download het door op de onderstaande knop te klikken:
▼ DOWNLOAD Combo Cleaner De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer. Door het downloaden van software op deze website verklaar je je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden.

Snelmenu:

Schakel ongewenste browsermeldingen uit:

Video die laat zien hoe u web browser meldingen uitschakelt:

Google Chrome logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome:

Klik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechter bovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". In het geopende venster selecteert u "Privacy en beveiliging", vervolgens klikt u op "Site-instellingen" en kiest u "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 1)

Zoek in de lijst "Toegestaan om meldingen te verzenden" naar websites waarvan u geen meldingen meer wilt ontvangen. Klik op het pictogram met de drie puntjes naast de URL van de website en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Google Chrome uitschakelen (stap 2)

Android logoVerwijder spammeldingen uit Google Chrome (Android):

Tik op de Menu knop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Instellingen". Scroll naar beneden, tik op "Site-instellingen" en vervolgens op "Meldingen".

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en tik er één voor één op. Zodra de pop-up verschijnt, selecteert u ofwel "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" tikt en de schadelijke site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowser-meldingen uitschakelen in Google Chrome - Android (stap 2)

Mozilla Firefox logoVerwijder spammeldingen van Mozilla Firefox:

Klik op de Menu knop (drie balkjes) in de rechter bovenhoek van het scherm. Selecteer "Instellingen" en klik op "Privacy & Beveiliging" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm. Scroll naar beneden naar de sectie "Machtigingen" en klik op de knop "Instellingen" naast "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 1)

Zoek in het geopende venster alle verdachte URL's en blokkeer ze met behulp van het vervolgkeuzemenu of verwijder ze door te klikken op "Website verwijderen" onderin het venster (als u klikt op "Website verwijderen" en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal deze vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Mozilla Firefox uitschakelen (stap 2)

Microsoft Edge logoVerwijder spammeldingen uit Microsoft Edge:

Klik op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het Edge-venster en selecteer "Instellingen". Klik op "Cookies en site-toestemmingen" in de werkbalk aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Meldingen".

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 1)

Klik op drie puntjes aan de rechterkant van elke verdachte URL onder "Toestaan" en klik op "Blokkeren" of "Verwijderen" (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site nogmaals bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen).

Webbrowsermeldingen in Microsoft Edge uitschakelen (stap 2)

Safari logoVerwijder spammeldingen uit Safari (macOS):

Klik op de knop "Safari" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Voorkeuren...". Selecteer het tabblad "Websites" en vervolgens de sectie "Meldingen" in het linkerdeelvenster.

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (stap 1)

Controleer op verdachte URL's en pas de "Weigeren" optie toe via het drop-down menu of verwijder ze door op "Verwijderen" te klikken onderaan het venster (als u op "Verwijderen" klikt en de kwaadaardige site opnieuw bezoekt, zal het vragen om meldingen opnieuw in te schakelen)

Webbrowsermeldingen in Safari uitschakelen - macOS (step 2)

Hoe kan ik spam in browsermeldingen vermijden?

Internetgebruikers moeten zeer sceptisch zijn wanneer ze gevraagd wordt om meldingen toe te staan. Hoewel dit een nuttige functie is waarmee u tijdig nieuws kunt ontvangen van websites die u leuk vindt, maken bedrieglijke marketeers er vaak misbruik van.

Sta alleen meldingen toe van websites die u volledig vertrouwt. Voor extra veiligheid - gebruik een anti-malware applicatie met een real-time web browser monitor om louche websites te blokkeren die u proberen te verleiden tot het toestaan van spam meldingen. Wij raden u aan Combo Cleaner te gebruiken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom zie ik advertenties (browsermeldingen) van andespeaks[.]top in de rechteronderhoek van mijn bureaublad?

Meldingen van andespeaks[.]top verschijnen omdat u (of iemand anders op uw computer) deze pagina heeft bezocht en toestemming heeft gegeven om meldingen te versturen.

Ik heb op advertenties met meldingen geklikt, is mijn computer geïnfecteerd?

Hoewel het klikken op meldingen niet direct schadelijk is voor apparaten, kan het gebruikers omleiden naar mogelijk gevaarlijke websites.

Is andespeaks[.]top een virus?

Websites zoals andespeaks[.]top worden niet geclassificeerd als virussen. Ze zijn echter niet te vertrouwen. De meeste van deze pagina's dienen als platform om verschillende scams of dubieuze en mogelijk schadelijke toepassingen en websites te promoten.

Verwijdert Combo Cleaner andespeaks[.]top.ads automatisch of zijn er nog handmatige stappen nodig?

Ja, Combo Cleaner scant uw computer en verwijdert toestemmingen die zijn verleend aan andespeaks[.]top. Het zal ook verdere toegang tot andespeaks[.]top blokkeren. Er zijn geen extra stappen nodig.

▼ Toon discussie

Over de auteur:

Tomas Meskauskas

Ik ben gepassioneerd door computerbeveiliging en -technologie. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam in verschillende bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor computertechnische problemen en internetbeveiliging. Ik werk sinds 2010 als auteur en redacteur voor PCrisk. Volg mij op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de nieuwste online beveiligingsrisico's. Lees meer over de auteur.

Het PCrisk-beveiligingsportal is een samenwerking van verschillende beveiligingsonderzoekers om computergebruikers te informeren over de nieuwste online beveiligingsrisico's. Meer informatie over de auteurs en onderzoekers van PCrisk vindt u op onze contact-pagina.

Onze richtlijnen voor het verwijderen van malware zijn gratis. Als u ons echter wilt steunen, kunt u ons een donatie sturen.

Over ons

PCrisk is een cyberbeveiligingsportaal dat internetgebruikers informeert over de nieuwste digitale bedreigingen. Onze inhoud wordt verstrekt door beveiligingsexperts en professionele malware onderzoekers. Lees meer over ons.

Verwijderingsinstructies in andere talen
Instructies voor het opnieuw instellen van de browser
Instructies voor het verwijderen van de software
QR Code
Advertenties door andespeaks.top QR code
Scan deze QR code om een snelle toegang te hebben tot de verwijderingsgids van Advertenties door andespeaks.top op je mobiele toestel.
Wij raden aan:

Verwijder vandaag nog Windows malware infecties:

▼ VERWIJDER HET NU
Download Combo Cleaner

Platform: Windows

Beoordeling van de redactie voor Combo Cleaner:
Oordeel van de redactieUitmuntend!

[Terug naar boven]

De gratis scanner controleert of uw computer geïnfecteerd is. Om het volledige product te kunnen gebruiken moet u een licentie van Combo Cleaner kopen. Beperkte proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Combo Cleaner is eigendom van en wordt beheerd door Rcs Lt, het moederbedrijf van PCRisk. Lees meer.